Tastalbarri '17

12/05/17 - Les Corts

Arriba el TASTALBARRI a Les Corts, la festa de l’any més esperada per molts i moltes!!!
Et convidem al nostre cercavila, enguany la VIII edició, on s’hi donen cita percussió, música, gastronomia catalana i molt bon ambient.

Sortint de la Plaça del metro de Les Corts, viatjarem a través del barri i farem escala a diversos bars i locals. En cada parada del nostre recorregut podràs degustar unes tapes fetes amb molt de carinyo, i per fer-les baixar res millor que acompanyar-les d’una selecció de begudes dels Països Catalans!

35è Aniversari Diables i Timbalers Itaca

13/05/17 - Pl. Can Rosés

Celebració del 35è aniversari de la Colla de Diables i Timbalers d'Itaca!
Coincideix amb la festa dels Picarols on es bategen els nous diables i timablers de la colla.
Horari:
16.30-18.30 Tallers Infantils
18.30 Bateig nous diables i timbalers
20.00 Tabalada
20.30 Carretillada
21.00 Sopar (5€): butifarra + pa + beguda

Perclotada

20/05/17 - El Clot

Els Diables del Clot fan una gran festa de la percussió per celebrar que fa 40 anys que cremen i toquen els tabals! Començarem la tarda fent un cercaplaces pel barri del Clot amb 9 grupazos! Al llarg del recorregut hi haurà exhibicions de cada grup i algunes cerveses per refrescar-nos i animar la festa! Un cop acabat el cercaplaces ens espera la nit amb una gran festa amb PD Amoxicilina, Clotildes i Albercocks!!

Mostra d'entitats

27/05/17 - Les Corts

Un any més torna la Mostra d’Entitats de Les Corts! Com ja sabeu, des de fa uns anys que des de la Plataforma Infantil i Juvenil de Les Corts es va voler recuperar aquest esdeveniment de les assosiacions del barri, posant especial èmfasi en les entitats que treballen per la dinamització dels infants i joves.